Liikuntaryhmät

2018-2019 lasten liikuntaryhmät

 

 

HIPPO-LIIKKAREISSA harjoitellaan monipuolisesti liikunnan eri perustaitoja hauskojen liikuntaleikkien parissa sekä kokeillaan eri liikuntalajeja. Ryhmässä opitut monipuoliset motoriset taidot ovat hyvä pohja monenlaisen liikuntaharrastuksen aloittamiseen myöhemmin. 
 

7-10 v. Hippo-liikkari  Tiistaisin klo 17.00-18.00 Vaittilan koulun liikuntasalissa ( EI PERUSTETA LIIAN VÄHÄISEN KYSYNNÄN JOHDOSTA )

                    


3-4 v. Hippo-liikkari ryhmä 1 Keskiviikkoisin klo 17.10-17.55 Vaittilan koulun liikuntasalissa  ( Kaikki ilmoittautuneet )


5-6 v. Hippo-liikkari ryhmä 1  Keskiviikkoisin klo 18.00-19.00 Vaittilan koulun liikuntasalissa  ( ryhmät perustettu ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaikki ilmoittautuneet mahtuneet mukaan, joko ryhmään 1 tai 2 )

 

5-6 v. Hippo-liikkari ryhmä 2 torstaisin klo 18.00-19.00 Vaittilan koulun liikuntasalissa 

 


                                                      

   Syyskausi vko 38 - vko 50, kevätkausi vko 2 - vko 17 (13+15 kertaa) 
                                                        Ryhmämaksu 40e/kausi (koko lukuvuosi 80e ) + vapaaehtoinen Rajun jäsenmaksu 8 € syyskausi 2018 ja 15 € koko vuosi 2019


 

MAKSUT JA PERUUTUKSET

Kausimaksu maksetaan kaksi kertaa vuodessa lokakuussa ja helmikuussa Rajun toimittamalla laskulla. Rajun  Jäsenmaksu sisältää lapsen tapaturmavakuutuksen.

 

Ilmainen Kokeilu:

Kauden alussa uudet harrastajat voivat kokeilla ryhmissä kahden viikon ajan . Ennen ensimmäistä kokeilukertaa tulee ilmoittautua liikuntaryhmään sähköisessä ilmoittautumisjärjestelmässä. Mikäli kokeilujakson päättyessä haluat perua ilmoittautumisesi tai vaihtaa ryhmää lähetä peruutus / ryhmän vaihto sähköpostilla osoitteeseen toimisto@ruokolahdenraju.fi

 

Maksuhyvitykset:

Pidempiaikainen sairauspoissaolo hyvitetään lääkärintodistusta vastaan (2 viikon omavastuu).

 

Lopettaminen kesken kauden:

Maksettua harjoitusmaksua ei palauteta osallistujan lopettaessa kesken kauden. Aloittaessaan ryhmässä osallistuja vie paikan joltain muulta liikkujalta.

Keskeytyksestä tulee ilmoittaa viipymättä osoitteeseen toimisto@ruokolahdenraju.fi

 

Muutokset ryhmissä

Ryhmien minimiosallistujamäärä on pääsääntöisesti 8 henkilöä. Tätä pienempiä ryhmiä ei aloiteta tai ne voidaan peruuttaa tai yhdistää toiseen ryhmään kesken kauden. Mahdollisissa muutostapauksissa seurasta ollaan yhteydessä ko ryhmän osallistujiin.RYHMISSÄ PIDETÄÄN SYYS- JA TALVILOMAT KOULUJEN LOMAVIIKKOJEN MUKAAN

ILMOITTAUTUMINEN ILMOITTAUTUMISLOMAKKEELLA 
Liikkareihin otetaan max 12 lasta, poikkeuksena 7-10v. max 10 lasta

 

LIIKUNTATOIMINTA   

Raju on jo useita vuosia tarjonnut monipuolisen ja mukavan liikuntaharrastuksen lapsille ja nuorille syksystä kevääseen ja kesällä toimivissa ryhmissä.

Ohjaustyöstä kiinnostuneille on aina tilaa ja tarvetta. Jos olet kiinnostunut liikunnasta ja sinulla on halua tehdä urheiluseuratyötä lasten parissa, ota yhteyttä seuran toimistolle. Tarjoamme hauskan ja hyödyllisen harrastuksen, perehdytyksen, koulutusta sekä korvauksen työstä.

Anna palautetta lasten ja nuorten liikuntatoiminnasta yläreunan välilehden "Yhteystiedot" sivulla olevan "Ota yhteyttä" -lomakkeen avulla. Toiveita ja uusia ideoita otamme ilolla vastaan.