Liikuntaryhmät

2017-2018 lasten liikuntaryhmät

 

 

HIPPO-LIIKKAREISSA harjoitellaan monipuolisesti liikunnan eri perustaitoja hauskojen liikuntaleikkien parissa sekä kokeillaan eri liikuntalajeja. Ryhmässä opitut monipuoliset motoriset taidot ovat hyvä pohja monenlaisen liikuntaharrastuksen aloittamiseen myöhemmin. 
 

7-10 v. Hippo-liikkari  Maanantaisin klo 18.00-19.00 Vaittilan koulun liikuntasalissa


3-4 v. Hippo-liikkari ryhmä 1 (TÄYNNÄ) Keskiviikkoisin klo 17.30-18.15 Vaittilan koulun liikuntasalissa


5-6 v. HIppo-liikkari ryhmä 1 (TÄYNNÄ) Keskiviikkoisin klo 18.20-19.20 Vaittilan koulun liikuntasalissa 

 

3-4 v. Hippo-liikkari ryhmä 2 (PERUTTU) Torstaisin klo 17.30-18.15 Vaittilan koulun

liikuntasalissa


5-6 v. HIppo-liikkari ryhmä 2  Tosrataisin klo 18.20-19.20 Vaittilan koulun liikuntasalissa 

 

Ohjaajat: ma Sara Vesikko, ke Siiri Hallikainen ja Maija Hammaren, to Säde Pietilä ja Maija Hammaren
                                                      

                                                        Syyskausi vko 36 - vko 50, kevätkausi vko 2 - vko 17 (14+15 kertaa) 
                                                        Ryhmämaksu 35e/kausi (koko lukuvuosi 70e + Rajun jäsenmaksut)


 

LASTEN TANSSITUNNEILLA tanssitaan yhdessä erilaisten tanssityylien parissa. Tanssi antaa lapselle vapautta ilmaista itseään eri tavoilla. Tunnilla pidetään yllä kannustavaa ilmapiiriä, jossa lapsen on helppo heittäytyä musiikkiin ja oppia uudenlaista kehonhallintaa ja liikekieltä.

Alle kouluikäisten tanssissa tutustutaan tanssin ja rytmien maailmaan satujen, leikkien ja luovan liikkeen avulla. Tunneilla tutustutaan omaan kehoon ja sen liikkuvuuteen, harjoitellaan perusliikuntataitoja tilaa, suuntia ja tasoja hahmottaen. Tavoite on liikkumisen ilo ja tanssimisen riemu, yhdessä tekeminen sekä itse oivaltaminen. Luovalla liikkumisella on tärkeä osa lastentanssissa. Harjoitukset tehdään leikinomaisesti mielikuvien ja tarinoiden kautta. Lasten tanssi on tarkoitettu niin tytöille kuin pojille, tunnit sisältävät monipuolisesti eri tanssityylien alkeita, satubaletista hiphopiin ja breakdanceen.

 

5-6 (7) v. Lasten tanssi  Tiistaisin klo 17.00-17.45 Rasilan päiväkodin liikuntasalissa


8-10 v. DanceMix  Tiistaisin klo 18.00-19.00 Rasilan päiväkodin liikuntasalissa 
                                                        

Ohjaaja: Säde Pietilä

                                                       
                                                        Syyskausi 5.9.-12.12.2017, kevätkausi 9.1.-24.4.2018 (14 + 15 kertaa)
                                                        Ryhmämaksu 40e/kausi (koko lukuvuosi 80e + Rajun jäsenmaksut)
                               
 

MAKSUT JA PERUUTUKSET

Kausimaksu maksetaan kaksi kertaa vuodessa lokakuussa ja helmikuussa Rajulta saatavalla tilisiirtolomakkeella. Ryhmään osallistuminen edellyttää Rajun v. 2017 ja 2018 jäsenmaksun maksamista. Jos et ole vielä maksanut v. 2017 jäsenmaksua keväällä 2017, laskutetaan syyskauden jäsenmaksu 8e. Tammikuussa 2018 laskutetaan kaikilta ryhmiin osallistuvilta jäsenmaksu 15e (tai perhejäsenmaksu 45e/perhe). Jäsenmaksu sisältää lapsen tapaturmavakuutuksen.

 

Ilmainen Kokeilu:

Kauden alussa uudet harrastajat voivat kokeilla ryhmissä kahden viikon ajan jäsenmaksun hinnalla. Ennen ensimmäistä kokeilukertaa tulee ilmoittautua liikuntaryhmään sähköisessä ilmoittautumisjärjestelmässä. Mikäli kokeilujakson päättyessä haluat perua ilmoittautumisesi tai vaihtaa ryhmää lähetä peruutus / ryhmän vaihto sähköpostilla osoitteeseen toimisto@ruokolahdenraju.fi

 

Maksuhyvitykset:

Pidempiaikainen sairauspoissaolo hyvitetään lääkärintodistusta vastaan (2 viikon omavastuu).

 

Lopettaminen kesken kauden:

Maksettua harjoitusmaksua ei palauteta osallistujan lopettaessa kesken kauden. Aloittaessaan ryhmässä osallistuja vie paikan joltain muulta liikkujalta.

Keskeytyksestä tulee ilmoittaa viipymättä osoitteeseen toimisto@ruokolahdenraju.fi

 

Muutokset ryhmissä

Ryhmien minimiosallistujamäärä on pääsääntöisesti 8 henkilöä. Tätä pienempiä ryhmiä ei aloiteta tai ne voidaan peruuttaa tai yhdistää toiseen ryhmään kesken kauden. Mahdollisissa muutostapauksissa seurasta ollaan yhteydessä ko ryhmän osallistujiin.RYHMISSÄ PIDETÄÄN SYYS- JA TALVILOMAT KOULUJEN LOMAVIIKKOJEN MUKAAN

ILMOITTAUTUMINEN ILMOITTAUTUMISLOMAKKEELLA 
Liikkareihin otetaan max 12 lasta, poikkeuksena 7-10v. max 10 lasta, lasten tanssi max 12 lasta ja DanceMix max 15 lasta

 

LIIKUNTATOIMINTA   

Raju on jo useita vuosia tarjonnut monipuolisen ja mukavan liikuntaharrastuksen lapsille ja nuorille syksystä kevääseen ja kesällä toimivissa ryhmissä.

Ohjaustyöstä kiinnostuneille on aina tilaa ja tarvetta. Jos olet kiinnostunut liikunnasta ja sinulla on halua tehdä urheiluseuratyötä lasten parissa, ota yhteyttä seuran toimistolle. Tarjoamme hauskan ja hyödyllisen harrastuksen, perehdytyksen, koulutusta sekä korvauksen työstä.

Anna palautetta lasten ja nuorten liikuntatoiminnasta yläreunan välilehden "Yhteystiedot" sivulla olevan "Ota yhteyttä" -lomakkeen avulla. Toiveita ja uusia ideoita otamme ilolla vastaan.